Diensten

Pleisterwerk

Het glad maken van wanden en plafonds behang- of sausklaar. Een prachtig strak eindresultaat dat de trend zet de laatste jaren. Ook kunnen wij u de afwerking hiervan uit handen nemen met een verfspuit.

Voorbeelden van pleisterwerk 

Schuurwerk

Een zandkorrelige structuur. Om het gewenste eindresultaat te krijgen wordt gebruik gemaakt van een spons. Middels draaiende bewegingen ontstaat het gewenste resultaat. Deze afwerking behoeft geen verdere behandeling en is direct klaar.

Voorbeelden van schuurwerk

Sierpleister

Met sierpleisters worden wanden en gevels van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Sierpleisters zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belasting. Het is mogelijk deze sierpleister in verschillende korreldiktes te krijgen en ze gelijk op kleur aan te brengen.
Dankzij een parelmoer glitter krijgt  de wand een heel chique uitstraling. De glans licht alleen op bij een bepaalde lichtval. Speelse en innovatieve verfraaiing van de sierpleister met een moderne uitstraling.

Voorbeelden van sierpleister

Tadelak

Tadelak is waterafstotend op basis van kalk, die binnen en buiten toepasbaar is. Met zijn marmerachtige uitstraling en stootvastheid, is het zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten.

Voorbeelden van tadelak

Betonlook

Is ook een nieuwe trend en word toegepast in verschillende ruimtes. Zeer mooie eindafwerking en in verschillende kleuren toepasbaar.

Voorbeelden van betonlook

Beal mortex

Is op vele verschillende manieren toepasbaar zoal op muren in natte en droge ruimtes. Deze mortex kunnen wij waterdicht aanbrengen op verschillende ondergronden. Dat kan over tegels heen, maar ook op vloeren en werkbladen kan deze mortex waterdicht aangebracht worden. In verschillende kleuren toepasbaar en een zeer mooie verfraaiing voor uw woning.

Voorbeelden van beal mortex

Bent u bezig met een verbouwing of heeft u een nieuwbouwproject ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel met 073-5115334 of 06-45758046.

Waarom ons?

  • Wij werken volgens een strakke planning
  • Gegarandeerd kwaliteit
  • Flexibel inzetbaar (ook avonduren)
  • Meer dan 30 jaar ervaring!

Contactgegevens

Stukadoorsbedrijf Treuren
Pater van den Elsenstraat 50
5254 JK Haarsteeg

Telefonisch:
073-5115334
06-45758046